Outplacement

Ontvang persoonlijke en op maat gemaakte begeleiding in het vinden van een nieuwe baan die bij jou past.

Outplacement

Het is niet leuk om te horen wanneer je boventallig bent en op zoek moet naar ander werk. Het kan ook zijn dat je een conflict hebt met je werkgever waardoor jullie niet meer kunnen samenwerken.

Een nieuwe frisse start
Met het traject voor outplacement begeleid ik jou tijdens deze periode om weer en frisse nieuwe start te maken. Tijdens onze samenwerking sta jij centraal en biedt ik jou de handvatten om snel een nieuwe functie te vinden die goed bij jou past.  

Ontvang persoonlijke en op maat gemaakte begeleiding in het vinden van een nieuwe baan die bij jou past.

Gericht op jou
Met de persoonlijke begeleiding leer je jezelf goed kennen en heb je alle ruimte om even stil te staan bij jezelf en wat deze nieuwe verandering bij jou teweeg brengt. We gaan onderzoeken wat jou talenten, vaardigheden en kwaliteiten zijn. Ook zullen we breed in gaan op de vraag: wat zijn jou ambities en wat wil je nou echt?

Nadat we een overzicht hebben gecreëerd van wie je bent en wat je graag zou willen, stel je samen met mij een plan van aanpak op. Zo krijg je outplacement op maat en persoonlijke begeleiding van werk naar werk. Indien nodig, help ik je ook met de verwerking van het verlies van je vorige functie zodat jij vol energie een nieuwe frisse start kunt maken.